Altijd een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing

.

In Nederland genereren restaurants en commerciële keukens een enorme hoeveelheid vet tijdens hun dagelijkse activiteiten. Als het VET voor het instromen van het riool niet wordt behandeld, leidt dat tot enorme verstoppingen in het rioleringsstelsel. Vandaar de verplichting van het hebben van een Vetafscheider die voldoet aan alle gestelde richtlijnen. Vetafscheiders.nl levert en plaats deze zonder dat u keuken dicht hoeft. Want uw keuken daar draait het om.

Loading...

Vetafscheiders.nl is in 1993 opgericht en kwam voort uit de gedachte om de ruime ervaring en kennis in watertechniek en marktgericht denken te combineren.

De individuele eisen die bedrijven en de industrie aan vetafscheiders stellen, zijn zeer divers. Afhankelijk van de toepassingssituatie kan worden gekozen om de afscheider buiten het gebouw in de grond of vrij-opgesteld vorstvrij in een kelder ruimte in een gebouw te plaatsen.Welke vetafscheider heeft u nodig ? De grootte en het materiaal van een vetafscheider zijn o.a. afhankelijk van het aantal apparaten welke er op de vetput gaan lozen, waar gaat u de vetafscheider plaatsen, bovengronds of in de grond, komt er verkeer over de vetafscheider heen? Vetafscheiders helpt u met de juiste keuze.

Kies voor gemak, flexibiliteit en efficientie.

Vetafscheiders.nl plaatst, onderhoud en controleert alle soorten vetafscheiders. Waarmee u altijd voldoet aan de gestelde eisen en een perfecte afvoer zal hebben.

Bestel uw vetafscheider nu!